luxemburg kabuk için ürünler (4)

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

Geleneksel fırın hazırlığı: Koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı 7. derece/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını 5. derece/150°C'ye (5. derece) düşürün ve "cassole"'unuzu aşağıdaki sürelerde pişirin: 20 dakika 1 kişilik format için 45 dakika 2 kişilik format için 1 saat 15 dakika 4 kişilik format için
Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
ACRYSTAL BASIC CRYSTAL 25KG'DA - Acrystal reçineleri Acrystal tozlar ve sıvılar

ACRYSTAL BASIC CRYSTAL 25KG'DA - Acrystal reçineleri Acrystal tozlar ve sıvılar

Acrystal prima likidi, iki bileşenli, çözücü içermeyen beyaz bir kompozit malzemedir: - Su bazlı likit akrilik reçine "Acrystal Prima" - Mineral kristallere dayalı toz: "Basic Crystal" -> Uygulama Alanı - Mimari dekorasyonlar - Replikalar - Maketler - Sahne tasarımı - Müze tasarımı - Sanat & zanaat - Modeller - Kalıplar - Kalıp şapları - Prototipler -> Özellikler Satış birimi: 25KG'lık kavanoz Minimum sipariş: 1 kavanoz Ağırlık oranı: 1 kg Acrystal Prima likidi 2,5 kg Basic Crystal tozu Shore D sertliği: 81 - 83 Çalışma süresi: 8 - 10 dk
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.